ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
Λιπογλυπτική – Γενικά
Η Λιπογλυπτική αποτελεί ουσιαστικά την εξέλιξη της λιποαναρρόφησης μέσα στα χρόνια, καθώς δεν περιορίζεται απλώς στο να αφαιρέσει το ανεπιθύμητο τοπικά συσσωρευμένο λίπος από τα σημεία που χρειάζεται, αλλά πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας ένα συνολικά πιο αρμονικό και καλλίγραμμο σώμα.

Με τη Λιπογλυπτική και την τεχνολογία High Definition που χρησιμοποιείται στα προηγμένα συστήματα της τεχνικής αυτής, το λίπος αφαιρείται κατά τρόπο τέτοιο, ώστε να δημιουργείται φυσική γράμμωση στην περιοχή και το σώμα να δείχνει γυμνασμένο.

Συγκεκριμένα μπορεί να δημιουργηθεί:
  • 6-pack,
  • γραμμωμένο στέρνο,
  • εικόνα γυμνασμένων τρικεφάλων, δικεφάλων και δελτοειδούς, ποδιών
O πλαστικός χειρουργός, ουσιαστικά πραγματοποιεί λιπομεταφορά, λαμβάνοντας το λίπος από εκεί που δεν το θέλουμε και τοποθετώντας το εκεί που το χρειάζεται το σώμα μας για την επίτευξη της αρμονίας. Η λήψη λίπους μπορεί να γίνει από κομβικά σημεία του σώματος τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, όπως είναι οι μαστοί, η κοιλιά, οι γλουτοί, οι μηροί, τα γόνατα αλλά και το διπλοσάγωνο.

Για παράδειγμα μπορούν να σμιλευθούν οι κοιλιακοί μυς και εν συνεχεία το λίπος αυτό να μεταφερθεί στους γλουτούς με ειδική τεχνική, ώστε να αυξηθεί η προβολή τους, να γίνουν πιο στρογγυλοί και θελκτικοί, στα πρότυπα των Βραζιλιάνων καλλονών.
V
Λιπογλυπτική –
Λεπτομερώς
Η διαδικασία ξεκινά πάντα με τον προσεκτικό σχεδιασμό και τη μελέτη των προβληματικών σημείων του ενδιαφερόμενου ή της ενδιαφερόμενης, ώστε ο χειρουργός να καταλήξει σε ποια σημεία χρειάζεται να αφαιρεθεί το λίπος, σε ποια σημεία θα σμιλεύσει, σε ποια σημεία θα προχωρήσει σε βελτιώσεις και σε ποια σημεία θα προσδώσει όγκο.

Στη συνέχεια ξεκινά με τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης, δηλαδή της αφαίρεσης του ανεπιθύμητου λίπους, με συστήματα υψηλής τεχνολογίας High Definition, που χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες, λεπτές και εύκαμπτες μικρο-κάνουλες που διαθέτουν, είναι σε θέση να αφαιρούν το λίπος πολύ πιο ατραυματικά, ενώ παράλληλα λειτουργούν ως μέσο σμίλευσης των μυών. Ο λίπος αυτό περνάει από ειδικό καθαρισμό για να επανατοποθετηθεί όπου χρειάζεται.

Εντελώς διαφορετική προσέγγιση θα έχει ένα ανδρικό σώμα, το οποίο θα επιθυμεί ένα αρρενωπό και γραμμωμένο στέρνο, ένα έντονο 6-pack, γυμνασμένα μπράτσα και πτερύγια, και εντελώς άλλη ένα γυναικείο σώμα, που αποζητά μία επίπεδη και θελκτική κοιλιά, ένα πλούσιο μπούστο, τορνευτούς και στητούς γλουτούς και καλλίγραμμα, αλλά όχι φουσκωτά, χέρια και μπράτσα.

Μετά την επέμβαση συνήθως δεν απαιτείται παραμονή στην κλινική, ενώ οι εκχυμώσεις υποχωρούν σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η βελτίωση του περιγράμματος του σώματος είναι συνήθως άμεσα αισθητή, ωστόσο η πλήρης εικόνα χρειάζεται κάποιο διάστημα για να ολοκληρωθεί. Είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς πως η Λιπογλυπτική δεν είναι σε καμία περίπτωση μέθοδος απώλεια βάρους και δεν ενδείκνυται για άτομα με προβλήματα παχυσαρκίας.
ΚΟΙΛΙΑ & ΜΕΣΗ
Στην περίπτωση όμως της Λιπογλυπτικής HD δεν μιλάμε απλώς για απαλλαγή από το περιττό λίπος, αλλά για ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, καθώς οι άνδρες μπορούν να αποκτήσουν το πολυπόθητο 6-pack και σμιλευμένη μέση και οι γυναίκες μία λεπτή μέση και μία επίπεδη και σμιλευμένη κοιλιά, όπως ακριβώς την ονειρεύονται.
ΣΤΗΘΟΣ
Στην περίπτωση της Λιπογλυπτικής HD για την περιοχή του στήθους μιλάμε στην πλειονότητα των περιπτώσεων για άνδρες με ήπια ή μετρίου βαθμού γυναικομαστία, καθώς και σε άνδρες που αντίθετα θέλουν να «γεμίσουν» την περιοχή του στέρνου, ώστε αυτό να φαίνεται πιο επιβλητικό και ανδροπρεπές.
ΜΠΡΑΤΣΑ & ΩΜΟΙ
Επίσης κυρίως για το ανδρικό φύλο, αν και όχι αποκλειστικά, είναι και η Λιπογλυπτική στην περιοχή των μπράτσων και των ώμων. Επιτυγχάνεται σμίλευση αλλά και προσθήκη όγκου, ώστε το άνω τμήμα των βραχιόνων, οι δικέφαλοι, οι τρικέφαλοι και οι δελτοειδείς να παρουσιάζονται άκρως γυμνασμένοι και σωστά ογκώδεις.
ΠΟΔΙΑ & ΓΑΜΠΕΣ
Η Λιπογλυπτική όσον αφορά στα κάτω άκρα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πόδι και να επιτύχει το ιδανικό αποτέλεσμα σε γυναίκες και άνδρες, ανάλογα με τις επιθυμίες τους και τα πρότυπα ιδανικών αναλογιών. Στους μηρούς αφαιρείται λίπος όπου απαιτείται και δημιουργείται γράμμωση στα κατάλληλα σημεία, τα γόνατα καθαρίζονται από το περιττό λίπος και σμιλεύονται αναλόγως, ενώ οι γάμπες είτε λεπταίνουν είτε ενισχύονται σε όγκο, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.
ΓΛΟΥΤΟΙ
Με τη βοήθεια της Λιπογλυπτικής HD και συνήθως με τη διάσημη πια τεχνική BBL (Brazilian Butt Lift), ο πλαστικός χειρουργός λαμβάνει λίπος από άλλες περιοχές του σώματος όπου υπάρχει σε περίσσεια, όπως η περιοχή της κοιλιάς, και εν συνεχεία το χρησιμοποιεί για να προσδώσει τον επιθυμητό όγκο στην περιοχή των γλουτών, βελτιώνοντας ταυτόχρονα και την προβολή τους, καθώς επιτυγχάνει και ανόρθωση στην ίδια διαδικασία.
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
DR MEGAPANOS

Δρ. Χρήστος Μεγαπάνος

Πλαστικός Χειρουργός

O άνθρωπος , η θεϊκή Αναλογία & η Πλαστική Χειρουργική

Ο Ιατρός Χρήστος Μεγαπάνος είναι ένας καταξιωμένος πλαστικός χειρουργός με εξειδίκευση στον τομέα του μαστού και στην αρχιτεκτονική προσώπου και σώματος.

Βασική του αξία είναι η προσήλωση στην επιστήμη και η αναζήτηση της αντικειμενικής ομορφιάς. Αναζητά τη «Χρυσή Τομή» την εικόνα που στηρίζεται στους κανόνες της αρμονίας, όπως υπαγορεύονται από την ίδια τη φύση.

PRESS/MEDIA

Γράμμωση χωρίς γυμναστική γίνεται;

Γραμμωμένη κοιλιά και σμιλευμένο κορμί χωρίς κόπο και ιδρώτα μπορεί να σου χαρίσει η νέα ελαχίστως επεμβατική τεχνική λιποαναρρόφησης Vaser.

Ο Χρήστος Μεγαπάνος M.D. μάς συστήνει τη νέα επαναστατική μέθοδο που εξαφανίζει το τοπικό πάχος πιο εύκολα από ποτέ

Long pencil ή mermaid, mini ή strapless, ό,τι νυφικό κι αν ονειρεύεστε να φορέσετε την ημέρα του γάμου σας, δεν υπάρχει πια κανένας λόγος να το στερηθείτε.

Γλυπτική Σώματος: Το Vaser, η πιο εξελιγμένη τεχνική ελάχιστα επεμβατικής λιποαναρρόφησης

Το Vaser, η πιο εξελιγμένη τεχνική ελάχιστα επεμβατικής λιποαναρρόφησης θα σας απαλλάξει οριστικά από το τοπικό πάχος

Η νέα λιποαναρρόφηση

Το νέο 4D Vaser Lipo προσφέρει γράμμωση χωρίς γυμναστική

Derma Beauty Lounge 2017

Η ομιλία του Dr. Χρήστου Μεγαπάνου

Σκέφτεσαι τη λιποαναρρόφηση;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μέθοδο Vaser Lipo

Τοπικό λίπος; Όχι πια!

Ο πλαστικός χειρουργός Xρήστος Μεγαπάνος απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις για τη λιποαναρρόφηση.

Μπορώ μαζί με τη λιποαναρρόφηση να κάνω και σμίλευση σώματος;

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κ. Μεγαπάνο, MD, πλαστικό χειρουργό

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Μπορώ να κάνω Λιπογλυπτική σε περισσότερα από ένα σημεία ταυτόχρονα;
Με τη Λιπογλυπτική καταστρέφονται τα λιποκύτταρα;
Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί η Λιπογλυπτική να επιτύχει ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα;
Η Λιπογλυπτική απαιτεί μόνο μία συνεδρία;
Συνήθως η ίδια η φιλοσοφία της Λιπογλυπτικής αφορά την παρέμβαση σε άνω του ενός σημεία του σώματος, καθώς αποτελεί μία πολύ πιο συνολική προσέγγιση για τη βελτίωση του σώματος σε σχέση με τη λιποαναρρόφηση. Γενικά ο πλαστικός χειρουργός είναι εκείνος, που αφού μελετήσει ενδελεχώς το σώμα σου ώστε να σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα συνολικά αρμονικό και θελκτικό σώμα.
Η Λιπογλυπτική, σε αντίθεση με τη λιποαναρρόφηση, δεν στοχεύει στην καταστροφή του ανεπιθύμητου λίπους, αλλά στην καλύτερη δυνατή εκμετάλλευσή του προς όφελος της συνολική μας εικόνας. Ο αριθμός των λιποκυττάρων στο σώμα μας είναι σταθερός από την ώρα της ενηλικίωσής μας και μετά, το οποίο σημαίνει πως, όταν πχ. κάνουμε δίαιτα και χάνουμε λίπος, τα λιποκύτταρα δεν εξαφανίζονται αλλά συρρικνώνονται.
Γενικά τα αποτελέσματα της Λιπογλυπτικής με σύστημα τεχνολογίας HD είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά στο σύνολο των περιπτώσεων. Είναι όμως εύκολα κατανοητό πως ένας άνθρωπος, γυναίκα ή άνδρας, με ένα ήδη πολύ γυμνασμένο σώμα και έντονη την παρουσία γραμμωμένων μυών θα έχει ένα ακόμη πιο οφθαλμοφανές και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, καθώς η Λιπογλυπτική θα έρθει να «στεγνώσει» και να τονίσει τους ήδη υπάρχοντες γραμμωμένους μύες.
Η Λιπογλυπτική είναι μία επεμβατική διαδικασία που ολοκληρώνεται στα πλαίσια μίας συνεδρίας, ενώ το αποτέλεσμα είναι άμεσα εμφανές και ολοκληρώνεται μέσα στους επόμενους μήνες. Σε ειδικές βέβαια περιπτώσεις, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να θελήσει να κάνει και μία δεύτερη συνεδρία, ώστε να τελειοποιήσει το αποτέλεσμα.
Τι διαφορά έχει από τις άλλες σχετικές μεθόδους λιποαναρρόφησης;
Είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να σμιλεύσει κοιλιακούς και γραμμώσεις. Δεν επιτρέπει την εμφάνιση χαλάρωσης, αφού χαρίζει και ταυτόχρονη σύσφιξη. Είναι πιο οικονομική και πιο αποτελεσματική μέθοδος από άλλες παραπλήσιες. Μπορεί να σμιλεύσει κοιλιακούς και γραμμώσεις, εκεί που άλλες τεχνικές αποτυγχάνουν. Φέρει έγκριση του FDA, του παγκοσμίως εγκυρότερου οργανισμού.
Κάνει το Vaser για εμένα;
To Vaser μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε γυναίκα ή άνδρα με τοπικά συσσωρευμένο λίπος που δεν επιθυμεί να υπάρχει. Η μέθοδος όμως, όπως άλλωστε και καμία μορφή λιποαναρρόφησης, δεν ενδείκνυται για παχύσαρκους ανθρώπους, καθώς δεν είναι μέθοδος δίαιτας.
Θα πονάω μετά την επέμβαση;
Η όλη διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία (και μέθη αν μιλάμε για την αντιμετώπιση τοπικού πάχους σε άνω της μίας περιοχών) και δεν είναι επίπονη. Εάν εμφανιστεί ενόχληση μετά την επέμβαση για το πρώτο 24ώρο αντιμετωπίζεται με κοινά αναλγητικά.
Θα έχω σημάδια;
Η όλη διαδικασία γίνεται μέσω δύο ελάχιστων οπών στην περιοχή εφαρμογής, οι οποίες κλείνουν άμεσα. Συνήθως δεν εμφανίζονται καν μώλωπες στα σημεία εισαγωγής. Εάν εμφανιστούν θα υποχωρήσουν μετά από λίγες ημέρες.
Τι σημαίνει ελάχιστα επεμβατική μέθοδος;
Πολύ απλά σημαίνει πως η μέθοδος είναι μεν επεμβατική, αλλά είναι τόσο ατραυματική και ανώδυνη που φτάνει στα όρια του να μην θεωρείται επεμβατική. Η χρήση των υπερήχων για τη ρευστοποίηση του λίπους πριν την αναρρόφησή του κάνει την όλη διαδικασία εξαιρετικά απλή και εύκολη.
Πόση ώρα θα διαρκέσει η θεραπεία;
Ανάλογα με την ποσότητα του λίπους που θέλουμε να αφαιρεθεί μπορεί να διαρκέσει από 1 έως και 2 ώρες. Είναι σαφές πως όσο πιο εκτεταμένο είναι το πρόβλημα, τόσο μεγαλύτερος χειρουργικός χρόνος χρειάζεται.
Με ποιες άλλες τεχνικές μπορεί να συνδυαστεί;
Το Vaser συνδυάζεται άριστα με το αγαπημένο των celebrities BBL (Brazilian Butt Lift) και με την αυξητική στήθους με αυτόλογο λίπος, καθώς το λίπος που αφαιρείται, πχ. από την κοιλιά, χρησιμοποιείται για να προσδώσει όγκο σε άλλες περιοχές που παρουσιάζουν έλλειψη. Επίσης, το Vaser μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά και με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση για τη σμίλευση των «δύσκολων» περιοχών.
Το Vaser καταπολεμά και την κυτταρίτιδα;
Το Vaser προσφέρει ταυτόχρονη σύσφιξη κατά την εφαρμογή του, οπότε και δεν επιτρέπει να υπάρξει χαλάρωση στην υπό θεραπεία περιοχή. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Ο πλαστικός χειρουργός θα σου προτείνει συνδυαστικούς τρόπους για να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα μαζί με την απομάκρυνση του ανεπιθύμητου λίπους.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης
Λεωφ. Μεσογείων 226, 15561 Χολαργός
211 19 01 900
team@vaser.gr
ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
Λεωφ. Μεσογείων 226, 15561 Χολαργός
211 19 01 900
team@vaser.gr
© 2020 VASER

Web Design & Development by

FAQ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στις ρυθμίσεις.
Τα cookies που θα χρησιμοποιηθούν αφού επιτραπεί από εσάς είναι τα:
'ga_GoogleAnalytics' για να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες όπως τον αριθμό των επισκεπτών του ιστότοπου και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.
Η ενεργοποίηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.